Concurs: Care e poezia de dragoste de care te-ai îndrăgostit?

Poezia este, poate, cea mai delicată parte a literaturii, poate nu mulți o percep, poate nu mulți se sincronizează cu romantismul pur dar, cu certitudine, tuturor ne place să ne amuzăm din te și miri ce, ca mai apoi să se așterne o bunădispoziție molipsitoare. Văd această carte ca pe una care binedispune amintirea!

Deși nu știu foarte multe despre cartea pe care o puteți câștiga cu ocazia concursului organizat de carturesti.ro, sunt sigură că această colecție de poezii m-ar provoca la bunădispoziție desăvârșită, mai ales că este însoțită și de ilustrații. Numai cât privesc coperta asta năstrușnică, mă și pun pe zâmbit!

446452-0

Iată descrierea cărții:

Cartea săruturilor strânge într-un volum 42 de tipuri de sărut trăite chiar de cititori, puse în versuri de Iv cel Naiv și ilustrate de Vali Petridean. De la cel mai nevinovat la cel mai electrizant, de la cel mai familiar la cel mai spontan, de la pasiune la pupic, multe dintre săruturile trăite sau imaginate de cititori se regăsesc aici. Cartea săruturilor nu e este doar pentru cei îndrăgostiți: părinți, iubiți, bunici, prieteni sau copii veţi descoperi poezia propriilor săruturi între paginile ilustrate.”

Nu-i așa că sună interesant? Și ca să nu creez nerăbdare inutilă, îți spun imediat cum poți intra în posesia acesteia. Așadar:

Ce trebuie să faci?

Intră pe pagina de concurs și spune într-un comentariu care este poezia de iubire preferată, cea de care îți amintești de fiecare dată cu bucurie sau cu nostalgie, cea, ale cărei versuri, îți apare inerțial pe buze. Nu uita să îți și argumentezi răspunsul.

Ce poți câștiga?

În urma tragerii la sorți, poți câștiga unul din cele 10 premii, constând în câte o “Cartea săruturilor”, însoțită și de autograful lui Iv cel Naiv.

Până când să te înscrii?

Tragerea la sorți va avea loc pe data de 1 iunie, la ora 14:00, așadar perioada de desfășurare a concursului este: 20 mai – 1 iunie. Te sfătuiesc să completezi adresa de e-mail corect, pentru a putea fi contactat fără impedimente. Eu îți doresc mult succes!

Iar pentru cei mai puțin norocoși, cei care nu se vor număra printre cei 10 câștigători, atașez aici link-ul unde puteți comanda acestă carte plină ochi cu săruturi rememorate și ilustrate.

arrow-195-xxl

cartea saruturilor

Încă o dată, suuuucceeeess!

P.S. Poeziile lui Iv cel Naiv le puteți citi pe ivcelnaiv.ro. Eu mi-am petrecut ceva timp printre versurile dumnealui, am mai voit să citesc încă una, și iar una, până nu am mai putut de somn. Voi reveni oricând, cu drag! Chiar vă recomand!

Anunțuri

2 păreri la “Concurs: Care e poezia de dragoste de care te-ai îndrăgostit?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s