„Tata este gras”, lansare de carte, respectiv de audiobook

Îmi place să râd. Îmi place râsul acela plin de viață, care lasă ecouri de clipă trăită din plin în interiorul meu. Dar cel mai mult apreciez când râsul răbufnește nepremeditat din mine, de exemplu, când aud o glumă “bună”, o potrivire inteligentă între cuvinte ce, aparent, nu au nimic de împărțit, îmi plac combinațiile semantice ce te fac să râzi sănătos, terapeutic. Dar cel mai mult iubesc sinceritatea copiilor și râsul ce rezultă din asocierile lor precoce și deloc obișnuite; unul poate ar fi de ajuns să râzi copios o zi întreagă, darămite cinci! Cinci?!

tata-este-gras-carte-500x500Ca să nu mă mai lungesc, aș vrea să vă aduc la cunoștință un eveniment tare simpatic: o lansare de carte, “Tata este gras” numită, semnată de autorul Jim Gaffigan și îngrijită de Editura ACT și Polirom. Cartea este acompaniată sonor de audiobook-ul cu același nume, înregistrat în lectura actorului de teatru și film, Radu Gheorghe.

Jim Gaffigan (comic, scriitor și actor american) este tatăl a cinci copii (este chiar “tatăl gras” din titlu), făuritori de situații comice, pe care acesta le prezintă într-o manieră amuzantă și captivantă. În spatele situațiilor hilare, generatoare de râs, cred că creșterea și educarea a cinci copii nu este o treabă tocmai ușoară. Totodată, sunt sigură că volumul acesta de confesiuni sincere, această carte autobiografică, această expunere din spatele scenei, poate aduce numai informații utile părinților care au dificultăți în creșterea unui copil, sau a mai multor năzdrăvani.

Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie, începând cu orele 19:00 la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) și va include un moment de stand-up susținut de actorul Radu Gheorghe și de invitații săi.”

Mi-ar plăcea să mergeți într-un număr cât mai mare, să râdeți cu poftă și să ne povestiți după impresii în urma evenimentului, astfel, să ne dați mai departe părți din trăirile voastre, nouă, celor care suntem departe și nu putem ajunge.

O seară de 8 decembrie plăcută vă doresc!

12308884_204583613208839_505825873_n

“Nimic nu e mai dezarmant ca râsul.” (Henri Bergson)

Reclame

3 gânduri despre “„Tata este gras”, lansare de carte, respectiv de audiobook

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s